Om Effektiva Media

Effektiva Media är en PR-byrå. Hos oss jobbar kreativa konsulter och projektledare som drivs av nyfikenhet. Vi går igång lite extra när vi får vittring på spännande nyheter.

I vårt dagliga arbete hjälper vi företag och organisationer att på olika sätt nå ut till sina målgrupper. Ibland med målet att öka lönsamhet, uppmärksamhet eller för att skapa engagemang i angelägna frågor.

Företagets PR-del startades av vår nuvarande ägare och vd Marianne Östlund redan 1994. Vi har varit med och drivit utvecklingen av PR-marknaden i Sverige. Detta har gett oss erfarenhet, fingertoppskänsla, stort kontaktnät och ett unikt sinne för hur man skapar ett framgångsrikt PR-arbete

Vi är den lilla PR-byrån som vill göra stor skillnad. Vi älskar att arbeta med kunder som strävar efter en bättre värld och som vill göra nytta i samhället. Under åren har den ambitionen lett till att vi har byggt upp särskild kompetens inom områden som berör medicin och hälsa.

Idag sitter vi på Grevturegatan 27, vi hyr ut rum till andra företagare. Vi erbjuder fina lokaler centralt i Stockholm. En kreativ och dynamisk miljö.

Kontakta oss här!

Example of an international lobbying and PR activtity

Effektiva Media organized a thought leadership webinar for Nasdaq and Yubico.

The topic was:Combatting the Cyber Threats in the Financial System

Participants were:
– Adam Kostyál, Head of  European Listings, Nasdaq
– Aron Szugalski Verständig, Senior Legal Councellor, Finansinspektionen (the Swedish Financial Supervisory Authority)
– Stina Ehrensvärd, Co-Founder and CEO, Yubico
– Anders Oscarsson, Head of Equity & Head of Corporate Governance, AMF
– Martin Jartelius, Chief Security Officer, Outpost24